Hej, jag heter

JESSICA JONSSON

Det är jag som är The Inside Changer


För att jag älskar att se människor förstå saker om sig själva och andra. För att jag vet att när de gör det, så sker små mirakel. Även med balansräkningen.


Men den är du bättre på än jag. Och så ska det vara. Jag skapar märkbar förändring i team och arbetsgrupper. Du räknar om resultatet till siffror inför årsbokslutet.  


För det är inte branschkunskap som avgör, det är bemötandekunskap. Teamleaders och gruppchefer är många gånger jättebra på att lära ut hur man pratar om produkterna och tjänsterna, och på att visa medarbetare hur DE skulle ha löst besvärliga situationer, men, det jag gör är att hjälpa dina medarbetare att förstå SIN attityd och se hur det påverkar just deras beteende – och sen hjälpa dem att förändra genom att hitta just SITT sätt. Jag kallar det styrkebaserad coaching.


Som en extra bonus bidrar den till minskad stress. Den där som syns i medarbetarundersökningar och sjukskrivningstal.Jag kommer in som en krockkudde som löser ut innan det gått så långt, och tar uppdraget mittemellan chefens ansvar för personlig utveckling och företagshälsans ansvar för psykisk ohälsa.


Låt mig göra skillnaden som du behöver FÅ ATT HÄNDA

VAD JAG GJORT TIDIGARE

Avanza fr.2010
Coach i bemötande/service
Utbildning/Workshops, individuell coaching, samlyssning, mersälj
Vunnit SKI:s undersökningar om nöjdast kunder i branschen 10 år i rad


inContext fr.2013
Ledningsgruppen 2013-2019
Ansvarig för företagsvärderingar och Individuell coaching av medarbetare
Gasellföretag 5 år i rad


Receptionschef hotell 6 år

Hotel Hellsten & Rex Hotel


Kurser
● Medvetet ledarskap
● Stresshantering
● Personlig utveckling
● DISC- beteendestilar


Övriga Utbildningar
● Gymnasielärarutbildning
● Magister i svenska
● Certifierad coach på Skandinaviska ledarhögskolan
● NLP - Neuro Lingvistisk programmering
● Hypnos
● Mental Träning

MINA tjänster

Jag är specialiserad på kundbemötande och inre stresshantering, och använder coaching, utbildning och föreläsningar som verktyg för båda. Hör av dig så skräddarsyr jag en föreläsning som passar just er.


bemötande


Vi inleder alltid med en utbildning på 1-2 dagar för att alla ska börja på samma sida. Den innehåller en mini DISC-analys av olika personlighetstyper under stress. Inte som ett sätt att kategorisera, och döma andra, utan för att förstå och döma varandra mindre, och på så sätt öka vår förmåga till anpassning.


Det är just vår anpassningsförmåga som är avgörande för framgång - inte analysen. Den i sig är värdelös om den inte leder till ett förändrat bemötande. det är därför vi följer upp med individuella insatser.


Den här ansatsen funkar lika bra B2B som B2C, och jag anpassar innehållet beroende på vilken nivå i organisationen jag möter 


TILL TJÄNSTER & PAKET


stresshantering

Stresshantering idag är i princip synonymt med yttre stresshantering; allt från fruktkorgar och massage till sjukskrivning, gå i skogen, och byta jobb. Fokus ligger på att förändra de yttre omständigheterna istället för att förändra attityden som skapar stressen.


Det här kan jämföras med fobier. Vi ser en spindel och blir rädda, fast vi vet att spindeln inte är farlig. Om vi låter rädslan begränsa vår tillvaro, och skyller all vår olust på spindlarna, är det dags att vi börjar jobba med vår fobi.


Stressorer är som de där spindlarna. De är triggers som utlöser känslan av stress. Vi jobbar i fel ände om vi tror att vi löser "fobin" genom att eliminera alla spindlar ur vår miljö. Inre stresshantering handlar om att förstå vilken bakomliggande attityd vi har som som gör oss stressade.


TILL TJÄNSTER & PAKET


coaching


Chefer, teamledare eller medarbetare – du är med och skapar kulturen på företaget. Ju bättre koll du har på din inre miljö, desto bättre bidrar du till andras yttre miljö på arbetsplatsen.


Jag vet att ni har mycket att göra och egentligen inte hinner med det där med kundbemötande, stresshantering, teamutveckling och personligt växande. 

Därför kommer jag till er.


Då och då när det behövs en extra boost, en dag i veckan under en intensiv period, tio gånger utspritt på ett år för att inte tappa det ni etablerat.

Vi hittar en lösning som passar just er, just nu.TILL TJÄNSTER & PAKET


fobier, ångest, svartsjuka...

Ibland vill man inte vara sin yrkesroll utan bara sig själv, och få hjälp med en faktisk fobi, eller med att utvecklas som privatperson. Då kan man komma till mig via The Hypnohouse istället.